Skip to content
Dziś zamknięte

Ta najbardziej wyczekana niespodzianka to – specjalnie z okazji urodzin BioBazaru – uruchomienie dla Was BioBazar Bistro.

W sobotę 27 listopada nasz i Wasz szef kuchni Michał Toczyłowski od rana będzie serwował śniadania (kremową jajecznicę z grzybami i świeżymi ziołami z domową focaccią czy czekoladową owsiankę z korzennym jabłkiem i orzechami), by później karmić dalej sezonowymi smakami prosto z BioBazaru (pieczonym porem z jogurtem i salsą orzechową, paloną brukselką z dynią i żurawiną, kluskami ziemniaczanymi z sosem dyniowym i serem pleśniowym, piersią z kaczki z puree dyniowym i pak choiem, pieczonym selerem z ziołową salsą i pangrattato). Będzie też coś na deser!

Z okazji otwarcia wszystkie dania (porcje degustacyjne) będą kosztowały 15 zł.