Weszliśmy w ten czas w roku, w którym ciągnie nas do konkretniejszych smaków, treściwych dań, intensywnych aromatów. Jesienią i zimą w naturalny sposób stawiamy na sycące, rozgrzewające, solidnie zbudowane potrawy. Zielenina schodzi na dalszy plan, sezon każe nam swoją uwagę skierować w stronę korzeni, zup, kiszonek i naturalnych tłuszczów. Idąc za tym corocznym trendem serwujemy Wam TŁUSTY e-book – oliwa z oliwek leje się w nim strumieniami, pokazujemy też ciekawe sposoby na inne tłuszcze roślinne, a także na masło i smalec. W e-booku poza przepisami znajdziecie także ciekawostki na temat właściwości tłuszczów przy zastosowaniu zewnętrznym, a Dziewczyny z Napełnialni radzą jak można sobie naturalnymi sposobami poradzić z tłustymi zabrudzeniami.
Tłuszcze to integralny, niezbędny element codziennej diety, także zapraszamy po inspiracje!
Darmowy e-book kulinarny czeka na Was pod linkiem, wystarczy podać adres mailowy i można szaleć z tłuszczami w kuchni!