Skip to content

Kombucha arbuzowa EKO

Nazwa stoiska:

Buenata

Numer stoiska:

4

Zapraszamy w dniach:

Cóż to jest za orzeźwienie!!! Warto mieć ją w lodówce w upalne dni.

To cudowny balans kwasowości i słodyczy, naturalne, nianachalne bąbelki. 

Kombucha to naturalny napój na bazie fermentowanej herbaty. Oryginalna kombucha wywodzi się z Dalekiego Wschodu,  pierwotnie była jednak czym innym niż dzisiaj, ponieważ powstawała na bazie wodorstów. Kombucha arbuzowa jest niepasteryzowana, jest to zatem produkt żywy, który pracuje w butelce. Podawaj ją schłodzoną, otwieraj ostrożnie, bo bąble lubią entuzjastycznie wyskakiwać spod nakrętki. Jak w przypadku wszystkich fermentowanych produktów, stymuluje ona jelita do pracy, dodaje energii, działa jak naturalny izotonik.

Posmakuj razem z nami!