To historia o tym, jak od spróbowania pasty z sardynek można zacząć piękną wspólną podróż przez prawdziwe Smaki Portugalii. Ich hasło zrozumiesz, gdy spróbujesz to 100% prawdy.
Znamy tysiące już takich, co spróbowali, zrozumieli i wpadają na pastel de nata i kawę przy okazji zakupów czasem kilka razy w tygodniu.
„My też wpadliśmy pewnej zimowej soboty na BioBazar na zakupy i zostaliśmy na zawsze! Od razu poczuliśmy, że to idealne miejsce dla naszych produktów – wówczas konserw rybnych i oliwy.
Na początku sprzedawał je jeden z wystawców już działających na BioBazarze. Nasze własne stoisko otworzyliśmy 26 maja 2012. Zapraszaliśmy na otwarcie tymi słowami: ” Za namową wielu z Was, postanowiliśmy stworzyć portugalski kąt w centrum Warszawy. Z największą radością zawiadamiamy, że zadomowimy się na dobre w jakże przyjaznej i stylowej przestrzeni BioBazaru w dawnej fabryce Norblina przy ul. Żelaznej 51/53″.
I do tej pory nic się nie zmieniło przez wszystkie te lata, choć rosło nasze stoisko, asortyment i doświadczanie! Nadal czujemy się na BioBazarze, jak w domu, nadal jest przyjaźnie i stylowo 😉 Staramy się ze wszystkich sił, by tak było! Nadal towarzyszy nam ogromna radość z tego, że możemy tworzyć z Klientami, wystawcami i całą załogą społeczność BioBazarową! Dziękujemy! Dobrze, że jesteście <3 .”
Tu poczujecie się trochę jak w Lizbonie, a trochę jak w Porto, a już na pewno poczujcie się jak wśród przyjaciół. Stoisko nr 26, zapraszamy!