Skip to content

Majówka w naszych okolicach jest często równoznaczna z otwarciem sezonu grillowego. Dlatego podpowiadamy Wam nowości ze stoiska Dzikiego Kaczora.

Możecie wybierać oczywiście wśród gotowych propozycji, takich jak burgery z jeleniny, ręcznie przygotowane kofty i inne smakołyki, ale tym razem chcemy Wam powiedzieć o zupełnych nowościach.

Co nowego można powiedzieć w temacie grilla?

Majówkę traktujemy na tyle poważnie, że ten okres w roku Przemek przeznaczył na stworzenie idealnej kiełbasy na grilla czy ognisko.

Udało się aż za bardzo bo powstało aż pięć nowych propozycji. W najbliższą sobotę testujemy je w ogniu Waszej krytyki, w połączeniu z rozmaitymi dodatkami.

W sobotę będziecie już mogli nie tylko skosztować, ale i zakupić gotowe porcje, i cieszyć się smakiem dziczyzny podbitym świeżym czosnkiem, kolendrą, lubczykiem, tymiankiem i grubo mielonym pieprzem.

kiełbasa z dziczyzny z sosami z polskich ziół

Towarzyszyć nam będą również unikalne sosy i pesto, a do tego, dla rannych ptaszków znajdą się pewnie i zielone akcenty prosto z polskich pól i lasów.

Co możecie kupić u Dzikiego, aby zorganizować niezapomnianą ucztę smaków dla siebie i swoich gości?

  • Grillowa kiełbasa z dziczyzny, 5 zupełnie nowych smaków.
  • Krupniok, czyli dla reszty Polski kaszanka albo polski kawior;)
  • Burgery z jelenia z wyjątkowymi sosami jakich nigdzie nie kupisz


A wszystkiego możecie skosztować w naszym ogrodzie, bo jeżeli pogoda nam pozwoli – startujemy od 10.00.

Do zobaczenia!