Dziki Kaczor to dzikie smaki – smaki polskich pól i lasów. Dziczyzna i zioła zajmują ważne miejsce w polskiej kulturze kulinarnej, a Polacy mają w sobie silny gen zbieractwa. Dziki Kaczor inspiruje, pokazuje, że dziko rosnące, nieco zapomniane rośliny mogą być pysznym dodatkiem do codziennych potraw. Na BioBazarze kupicie od nich świeżą dziczyznę, wędliny z jelenia, z dzika, z sarny, ale także garmażerkę – wyroby z dziko rosnących roślin takich jak pokrzywa, podagrycznik, dziki chmiel czy bluszczyk kurdybanek. Na stoisku dostaniecie też świetne kiełbasy, burgery i kaszankę na grilla. Wiosną dostępne są młode pędy chmielu, które jeść można jak szparagi, w zakładzie Dziki Kaczor kręcą też dzikie pesto z dostępnych sezonowo ziół. Przez cały rok oferują sycące dania gotowe na bazie dziczyzny – wśród nich znakomite bigosy i zupy. Na tym stoisku czuje się pasję i miłość do lasu, a przede wszystkim ogromny szacunek do darów jakie daje nam natura.