Skip to content

Tradycja Smaku to selekcja znakomitych steków oraz tradycyjnych wędlin. Kupicie tu sezonowaną wołowinę polską, irlandzką, argentyńską, a nawet słynną marmurkową Wagyu z Japonii. W asortymencie także jagnięcina i tradycyjne wędliny z Podhala – co ciekawe, wszystkie wytwarzane bez użycia azotynu sodu. Charakterystyczną cechą wędlin powstałych bez peklosoli jest kolor – mniej intensywny, szarawy – niejednego zdziwi, świadczy on jednak o konsekwentnym trzymaniu się staropolskich receptur. Smak produktów jest niezwykły, spróbujcie, a sami się o tym przekonacie. Za sterami firmy stoi ojciec z synem, syn Mateusz kocha gotować, dzięki czemu świetnie doradzi, który stek jak przygotować i z czym podać. Poza podhalańskimi specjałami i surowym mięsem, w Tradycji Smaku kupicie także podsuszane kiełbasy francuskie i litewskie – idealne jako przegryzka na wieczorną deskę. 

Otwarte: wtorek – sobota

Stoisko numer: 14

Więcej o wystawcy