Tak jak już informowaliśmy wcześniej, stało się – nasz targ zmienił znacznie swój układ.
Większość stoisk funkcjonować będzie od teraz w innych miejscach niż dotychczas.
W ramach przemeblowania na BioBazarze stworzona została wygodna strefa gastro ze stolikami, przy których możecie usiąść i przekąsić coś między zakupami.
Stoiska pogrupowane zostały kategoriami; wybór mięsa będziecie mieli od teraz w jednym ciągu, podobnie ryby, stoiska oferujące dania gotowe grupować się będą wokół strefy gastro ze stolikami, a warzywa, owoce i grzyby będą skupione w centralnej części hali.
Jest kilka zmian w obsadzie, o czym też już wspominaliśmy:
- stoiska Piekarni Hruby i serów z Grzybowa i Ekologicznej Piekarni Gzik będą od teraz działać z nami w trybie sobotnim, szukajcie ich zatem w strefie zewnętrznej;
- La Petite France dostarczać będzie swoje genialne sery francuskie do Fabryki Deli, gdzie od teraz będą stale dostępne;
- Zagrody Łąckiej nie będzie już na naszym targu, ekologiczny drób będzie niezmiennie dostępny u Wasąga, Tradycji Smaku, Banpolu i w Wolnym Wypasie.
Jeśli macie pytania, dzwońcie do nas pod numer 508 717 445 lub piszcie biuro@biobazar.com.pl, będziemy pomagać i nawigować 🙂