W najbliższym czasie czeka nas przemeblowanie, planujemy spore zmiany w przestrzeni BioBazaru:
- poszerzymy alejki;
- stoiska pogrupujemy zgodnie z kategoriami, zatem wielu z naszych wystawców działać będzie w innym miejscu niż dotychczas;
- otworzymy piekarnię;
- zorganizujemy wygodną strefę gastro, gdzie będziecie mogli usiąść i coś przekąsić między zakupami.
Cała ta rewolucja po to, by ułatwić poruszanie się po hali, by zakupy na naszym targu stały się jeszcze wygodniejsze.
Francuskie sery z oferty stoiska La Petite France powędrują do Fabryki Deli i tam od teraz będą stale dostępne. Tym sposobem w jednym miejscu dostaniecie i sery, i akcesoria do ich serwowania.
W nowym roku nie będzie już z nami Zagrody Łąckiej, duży wybór mięsa drobiowego kupicie niezmiennie na stoiskach: Banpol, Tradycja Smaku, Wasąg i Wolny Wypas.
Stoiska Gzik i Hruby – chleb i sery z Grzybowa działać będą od teraz w strefie rotacji.
Po zmianach, tj. od wtorku 9 stycznia będziemy podpowiadać, prowadzić i nawigować, mamy nadzieję, że szybko wszyscy przywykniemy do nowego układu, a zakupy na BioBazarze staną się jeszcze przyjemniejsze.
Nowy plan hali dostępny będzie na naszej stronie, wskazówki jak trafić na Wasze ulubione stoiska znajdziecie też na miejscu, na BioBazarze.